Новинський розказав британцям, як досягти миру на Донбасі

Новинський розказав британцям, як досягти миру на Донбасі
Нардеп від Опоблоку Вадим Новинський

Новинський заявив, що нардепи від Опоблоку - представники партії миру

Для того, щоб розвести конфліктуючі сторони на Донбасі і домогтися припинення вогню, необхідна резолюція Ради безпеки ООН. Після чого на сході України повинен з'явитися миротворчий контингент. Про це заявив народний депутат від Опозиційного блоку Вадим Новинський, коментуючи зустріч з головою британсько-українського товариства Лордом Річардом Різбі.

За його словами, такий варіант підтримують більше 75% українців.

Як повідомляє сайт Опоблоку, Новинський зазначив, що високі гості хотіли дізнатися думку опозиційних політиків з приводу ситуації в нашій країні.

«Адже думки опозиції і влади дуже часто відрізняються. Як правило, влада все показує в дуже красивому вигляді. Це завдання номер один - як досягти миру. Ми - представники партії миру, і я впевнений в тому, що з прийняттям цієї резолюції - партія війни потерпить повну поразку і піде на звалище історії», - підкреслив політик.

У свою чергу, Лорд Річард Різбі зазначив, що це була «дуже чесна розмова про те, які труднощі і можливості стоять перед Україною і головне - як досягти миру на Донбасі».

Нагадаємо, що раніше в ефірі «112 каналу» Новинський також наголошував на необхідності встановлення миру на Донбасі і забезпеченні економічного зростання в регіоні. «Необхідно переглянути умови співпраці з МВФ, і ставитися до цього серйозно, а не жити під їх диктовку. Ми повинні самі вибудовувати свою економічну політику. Адже спочатку нинішня влада підписує якісь домовленості, а потім їх не виконує. Чи буде повага до країни, яка так себе веде», - сказав народний депутат.

Новинський також нагадав, що умови підписання меморандуму з МВФ трималися в суворій секретності. «Україні в найближчі два роки треба буде виплатити 14 млрд доларів боргу перед МВФ. А для цього потрібно виводити економіку з тіні. Але все це пусте, якщо не буде миру на сході нашої країни», - переконаний опозиціонер.

«Перший пункт будь-якого плану розвитку України, економічного зростання - це мир в Донбасі і в країні. Ось тоді буде стійке економічне зростання і тоді можна буде говорити про поліпшення добробуту наших громадян», - підкреслив народний депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: