Новинського допитали в Генпрокуратурі

Новинського допитали в Генпрокуратурі

Також до ГПУ викликали митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського УПЦ (МП) Олександра (Драбинка)

«Православний» олігарх, нардеп від Опозиційного блоку Вадим Новинський і митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський УПЦ (МП) Олександр (Драбинко) викликалися до Генеральної прокуратури для очної ставки. Про це Новинський повідомив під час спілкування з журналістами біля будівлі ГПУ.
«Мене викликав слідчий ГПУ для проведення слідчих дій. Я точно знаю, що мені боятися нічого... Я прийшов, була очна ставка з потерпілим, я проходжу у справі свідком, жодних звинувачень не висувалося, слідчий вів себе коректно, не провокували питаннями. Слідство йде в правильному руслі... Ця справа – це була просто розмова на підвищених тонах. Чому цій справі він надав таке значення, я не знаю. Два чоловіки поговорили на підвищених тонах, що тут розслідувати?» – зазначив олігарх.
Журналісти біля ГПУ поспілкувалися і з митрополитом. «Неприємна ситуація, виходячи з тих обставин, які склалися в церковно-державних відносинах, в тих відносинах, які відбуваються сьогодні в площині церковного життя. У кожного свої погляди на те, що відбувається, на те, що має відбуватися. Як сказав Вадим Владиславович, ми в цих поглядах не зійшлися», – заявив митрополит.
Раніше стало відомо, що Генеральна прокуратура готує подання на зняття депутатської недоторканності з Вадима Новинського.
За інформацією ЗМІ, подання готують у зв'язку з побиттям Новинським православного священика. Йдеться про інцидент з митрополитом Переяслав-Хмельницьким і Вишневським УПЦ (МП) Олександром (Драбинком).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: