Новий лімузин Трампа обійдеться американцям у 15 млн доларів

Новий лімузин Трампа обійдеться американцям у 15 млн доларів
«Звір»

Розробкою автомобіля для Трампа зайнялась компанія General Motors

Новообраний президент США Дональд Трамп незабаром отримає свій лімузин на прізвисько «Звір». Розробка автомобіля обійшлася країні в 15 млн доларів, пише Daily Mail.

Наразі проходить тестування нового автомобіля, і всі деталі щодо лімузина засекречені. Однак стало відомо, що швидше за все машина буде броньованою і з куленепробивним склом для більшої безпеки глави держави.

Також в мережу просочилися фото нового лімузина. Він забарвлений в традиційний чорний колір, але на ньому присутні сріблясті розводи у вигляді камуфляжу.

Відомо, що розробка самого автомобіля почалася ще у 2013 році. Тобто його власницею могла стати Хіларі Клінтон, якби виграла президентські вибори.

Планується створити близько 12 екземплярів машини, кожний вартістю у 1,5 млн доларів.

За попередніми даними, Кадиллак Трампа буде важити близько 8 т, а товщина броні буде на рівні 20-22 см. Дебют «Звіра» запланований на день інавгурації нового президента США, тобто на січень 2017 року.

Нагадаємо, у США відбулося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: