НТКУ замість Аласанії очолить один з депутатів БПП, - Найєм

НТКУ замість Аласанії очолить один з депутатів БПП, - Найєм

За словами нардепа, кандидат на посаду голови НТКУ наближений до адміністрації президента

Народний депутат Мустафа Найєм повідомив, що за його інформацією посаду гендиректора НТКУ про звільнення з якого оголосив Зураб Аласанія, може зайняти нардеп БПП, який наближений до адміністрації президента і традиційно займається приховану, і відкриту інформаційну підтримку Петра Порошенка. Він також повідомив, що Зураба Аласанию «змусили покинути пост глави UA:Перший».

Про це Мустафа Найєм написав на сторінці у Facebook.

«З джерел, яким я довіряю на 100%, мені відома прізвище та ім'я людини, яку зараз готують на посаду майбутнього голови Першого національного. Це один з депутатів Блоку Петра Порошенка, наближений до адміністрації президента. Він традиційно займається прихованою, і відкритою інформаційною підтримкою глави держави. Немає нічого поганого в тому, що такі люди є. Катастрофа в тому, що через три роки після президентства Віктора Януковича влада не залишає бажання контролювати суспільне мовлення», - написав Найєм.

За словами нардепа, Аласанію змусили залишити посаду голови UA:Перший не виділивши телеканалу, під різними приводами необхідних для проведення Євробачення коштів з бюджету. При цьому його зобов'язали бути відповідальним за захід.

«Не бажаючи порушувати закон і брати відповідальність за штучний провал конкурсу Зураб написав заяву про звільнення», - повідомив Найєм.

Нагадаємо, генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія написав заяву на звільнення за власним бажанням з посади голови НТКУ.

Голова Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення Олег Наливайко зазначив, що заява Аласанії стала для нього несподіванкою.

Нагадаємо також, що в квітні пленум НСЖУ проголосував за звільнення Аласанії з поста гендиректора Першого каналу. Тоді міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, за що хочуть звільнити Аласанію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: