Обрано нового голову Держлікслужби

Обрано нового голову Держлікслужби
Попереднього голову Держлікслужби Наталію Гудзь звільнили через виявлені факти необґрунтованого запровадження заборон на різні вакцини

За результатами трьох етапів конкурсного відбору на посаду голови Держлікслужби переміг Роман Ісаєнко

Головою Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками обрано Романа Ісаєнка.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я.

«19 лютого відбувся конкурс на посаду голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками. За результатами трьох етапів конкурсного відбору переміг Роман Ісаєнко», - заявили в МОЗ.

Зазначається, що до фінального етапу конкурсу пройшли двоє кандидатів: Ісаєнко, який тимчасово виконував обов’язки голови Держлікслужби, та Костянтин Сич.

«Конкурсний відбір проходив у три етапи: тестування на знання законодавства, вирішення ситуаційних завдань та співбесіда. Кожен етап оцінювався максимально у 5 балів. Із загальним відривом майже у 6 балів, Ісаєнко переміг у конкурсі та очолив Держлікслужбу.  Результати кожного етапу оцінювала Комісія з питань вищого державного корпусу», - повідомили у міністерстві.

Довідка:

Роман Ісаєнко з  24 вересня 2018 року був тимчасово виконуючим обов’язки глави Держлікслужби після того, як Наталію Гудзь усунули з посади за протизаконну заборону вакцин. Перед цим з 2017 року був заступником очільника відомства та працював у структурі Міністерства охорони здоров’я. Зокрема у 2014-2016 роках був членом громадської Ради при МОЗ, а з 2014 по 2017-й – експертом Головної акредитаційної комісії при МОЗ.

У 2018 році задекларував зарплату у розмірі в 326,8 тис грн (на рік), квартиру у Києві, дві земельні ділянки та три автомобілі (Daewoo Lanos 1999 року, Mazda 6 2007 року, VW Golf 2015 року).

Активісти Центру протидії корупції зазначають, що Роман Ісаєнко не вказав жодних доходів своєї матері, яку зазначив у своїй декларації. Ще він не задекларував жодного житла у 2016 році та вказував різні дати набуття і вартість свого автомобіля.

Ісаєнко був помічником депутата Київської обласної ради від Партії регіонів Олега Ременника, який наразі керує Київським обласним онкодиспансером.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: