Обстріли в Авдіївці: перебито лінію електропередач і контактні мережі залізниці

Обстріли в Авдіївці: перебито лінію електропередач і контактні мережі залізниці

Місцеві служби активно працюють над відновленням систем

В результаті обстрілу в м. Авдіївка Донецької обл. перебита лінія електропередачі «Очеретине-Авдіївка» і контактні мережі залізниці. Про це повідомив генеральний директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов.

«В результаті обстрілу перебита лінія електропередачі Очеретине-Авдіївка і перебиті контактні мережі залізниці. Бригади енергетиків АКХЗ ведуть огляд пошкоджених ліній електропередач, залізничники УЗ і АКХЗ спільно відновлюють контактну мережу для відновлення залізничного сполучення», — повідомив Магомедов.

За повідомленням голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, електрики РЕМу оперативно спрацювали і вже відновили електропостачання.

«Адептів «русского міра», які намагаються залякати людей та завадити нам налагодити мирне життя у Авдіївці, запевняю: ваші дії — цинічні й жорстокі, але марні. Попри ваші намагання Авдіївка буде з газом, світлом і водою. На рашистські обстріли й провокації у нас відповідь одна — вперта злагоджена робота усіх служб», — зазначив Жебрівський. 

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій отримали поранення і травми п'ять українських військовослужбовців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: