Офіцери Нацгвардії здали кров для постраждалих у харківській автокатастрофі

Офіцери Нацгвардії здали кров для постраждалих у харківській автокатастрофі

Офіцери Східного територіального управління Нацгвардії здали кров для постраждалих в смертельному ДТП, яке трапилось у Харкові 18 жовтня

11 офіцерів і військовослужбовців за контрактом відгукнулися на заклик про надання допомоги і здали кров для постраждалих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що знаходяться у важкому стані, — повідомляє прес-служба НГУ.

«Я вже не в перше здаю кров для тих, хто цього потребує. Я не професійний донор, навіть донорської книжки не маю, але трапляються такі випадки, коли я можу допомогти, і сьогодні саме така ситуація», – говорить старший прапорщик Андрій Галаган.

У НГУ нагадують, що це не перший випадок, коли гвардійці здають кров, аби допомогти врятувати чиєсь життя. Неодноразово бійці Нацгвардії здавали кров в зоні проведення АТО на Донеччині, а також для поранених солдатів Збройних сил України, які перебувають на лікуванні у Харківському військовому шпиталі.

Як відомо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар, та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, серед них двоє жінок перебувають у дуже важкому стані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: