«Октоберфест-2018»: понад 6 млн відвідувачів випили 7,5 млн літрів пива

«Октоберфест-2018»: понад 6 млн відвідувачів випили 7,5 млн літрів пива
Фестиваль «Октоберфест» у Мюнхені

Літровий кухоль пива в цьому році коштував близько 11,50 євро

У Мюнхені в неділю, 7 жовтня, завершився традиційний народний фестиваль «Октоберфест». У 2018 році цей захід відвідали близько 6,3 мільйона осіб - це на 100 тисяч більше, ніж роком раніше.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

«Відвідувачі 185-го Октоберфесту випили близько 7,5 мільйонів літрів пива. Літровий кухоль пива в цьому році коштував близько 11,50 євро - в середньому на 55 центів більше, ніж рік тому. При цьому кількість спожитої їжі, за першими оцінками організаторів, збільшилася на 10 %», - зазначається у повідомленні.

За порядком на «Октоберфесті» стежили близько 600 поліцейських, які мали закріплені на одязі відеокамери, поліцейським допомагали сотні охоронців приватних агентств.

Захід 5 жовтня відвідали колишній президент США Білл Клінтон і його дружина Гілларі, екс-кандидатка в президенти Сполучених Штатів на виборах 2016 року.

Як повідомляв «Главком», німецька авіакомпанія Lufthansa розливала пасажирам бізнес-класу пиво у літаках з 19 вересня до 7 жовтня на честь святкування традиційного фестивалю у Мюнхені - «Октоберфесту».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: