Бойовики не дають гарантій безпеки для ремонту водогону біля Авдіївки

Бойовики не дають гарантій безпеки для ремонту водогону біля Авдіївки
Ділянка водогону, ілюстративне фото

Ремонту потребують пошкоджені ділянки, які розташовані в так званій сірій зоні

Пошкоджені ділянки Південно-Донбаського водогону в районі Авдіївки не можна відремонтувати через небажання бойовиків відновлювати інфраструктуру Донбасу.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

«Через постійні обстріли з боку бойовиків ОРДО, Південно-Донбаський водогін функціонує в надзвичайно складних умовах – працює лише одна з двох гілок водогону. Через великі пошкодження, водогін здатен забезпечувати тільки мінімальні потреби цивільного населення регіону», - йдеться у повідомленні.

Зазначаєтсья, що підприємство «Компанія «Вода Донбасу» постійно направляє заявки на забезпечення безпечного виконання ремонтно-відновлювальних робіт на магістральних водогонах до Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. У штабі повідомляють, що ремонту потребують пошкоджені ділянки, які розташовані в так званій сірій зоні.

Зокрема, ділянка магістрального водогону, яка розташована між Донецькою фільтрувальною станцією та містом Авдіївка, а також ділянка в районі промислової зони міста Авдіївка та Ясинуватського «посту ДАІ».

«По кожному зверненню українською стороною СЦКК в найкоротші строки були отримані гарантії безпеки від Збройних сил України та надіслані відповідні звернення російській стороні СЦКК щодо сприяння в отриманні письмових гарантій безпеки від представників ОРДО. Але всі ці заявки керівництво ОРДО ігнорує», - йдеться у повідомленні.

До слова, упродовж сьогоднішнього дня обстановка у районі проведення АТО залишалася відносно спокійною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: