Окупанти обстріляли позиції захисників України з гранатометів і мінометів

Окупанти обстріляли позиції захисників України з гранатометів і мінометів
Об’єднані сили відповіли ворогу вогнем зі станкових протитанкових гранатометів

Втрат серед українських військових немає

Російські окупаційні війська чотири рази обстріляли позиції українських військових поблизу Новотошківського, Оріхового, Павлополя та Красногорівки. Втрат з боку Об’єднаних сил немає.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Максим Праута.

«Ніч минула спокійно, проте вже вранці окупанти здійснили чотири обстріли. На Луганському напрямку противник випустив 26 мін 120-го калібру по опорних пунктах підрозділів Об'єднаних сил, обладнаних неподалік Новотошківського. Шість мін 120-го калібру і п’ять мін калібру 82 мм розірвалися на позиціях наших військ біля Оріхового. Тут же лунав ворожий станковий протитанковий гранатомет», - повідомив речник.

За словами Праути, на Донецькому напрямку російські окупаційні війська 20 хвилин зі станкового протитанкового гранатомету і кулемету великого калібру обстрілювали українських військовослужбовців, які виконують бойові завдання в районі Красногорівки. А у період з 7.45 до 9.15 з боку Соснівського окупанти випустили 43 міни 82-го калібру по захисниках Павлополя.
«За поточну добу втрат з нашого боку не допущено, втрати противника уточнюються», - наголосив Праута.

Він також повідомив, що у відповідь на ворожі обстріли Об’єднані сили відповіли влучним вогнем зі станкових протитанкових гранатометів.

Минулої доби бойовики на Донбасі 11 разів обстріляли позиції українських бійців

Також нагадаємо, що в акваторії Чорного моря на полігоні «Алібей» відбулося чергове успішне випробування українських ракет«Ракетний комплекс «Нептун» успішно вразив плавучі мішені. При цьому дальність пусків ракети «Нептун» складає до 100 км. Дякуємо всьому колективу ДККБ «Луч»! ЗСУ буде чим відповісти на суші і на морі!», - написав секретар РНБО та оприлюднив відео запуску ракет.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: