Окупанти тікають з Артемівська через екологічну катастрофу, - «Інформаційний спротив»

Окупанти тікають з Артемівська через екологічну катастрофу, - «Інформаційний спротив»

Російські військовослужбовці почали проявляти масове невдоволення, висловлювати претензії до командування

Викид хімічних речовин з кислотонакопичувача заводу «Кримський титан» в окупованому Криму триває. Берег накопичувача намагаються зміцнити пластмасовими панелями, проте потрібного ефекту не вдається досягнути. Про це у себе на сторінці у Facebook повідомляє лідер «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук.

 

«Через негативну екологічну обстановку та ускладнених з цієї причини умов несення служби російськими прикордонниками і військовослужбовцями ЗС РФ, багато хто з них намагається перевестися в інші місця несення служби або розірвати контракт. Однак командування не задовольняє відповідні рапорти військовослужбовців», - зазначає Тиимчук.

За даними ІС, станом на сьогодні у силу зазначених причин російські військовослужбовці почали проявляти масове невдоволення, висловлювати претензії до командування.

«Крім того, вимушена зупинка виробництва залишила багатьох працівників заводу без роботи і заробітної плати. Відшкодування завданих збитків не проводиться. Дані обставини стали причиною численних скарг і протестних акцій жителів Армянська, які вимагають від окупаційної влади прийняття практичних заходів соціального спрямування», - зазначив Тимчук.

У зв'язку з цим керівництвом заводу прийнято рішення про відновлення робіт на виробництві, не дивлячись на екологічну ситуацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: