Окупанти визнали: цього літа в Криму відпочили ще менше росіян, ніж торік

Окупанти визнали: цього літа в Криму відпочили ще менше росіян, ніж торік

Злітати за кордон в пакетний тур для росіян виявилося дешевше, ніж в окупований Крим

В Асоціації туроператорів Росії констатували зниження інтересу туристів до відпочинку в анексованому Криму, пише видання «Новости Крыма».

Російські туроператори стверджують, що негативний вплив на попит на російський південь в цьому році надали відразу кілька факторів. Перший з них – прохолодна погода в першій половині літа. Другий - для багатьох туристів, особливо з регіонів, злітати за кордон в пакетний тур виявилося дешевше, ніж в окупований Крим.

Деякі туроператори сподіваються, що частково надолужити цей мінус вдасться в період «оксамитового «сезону». Однак суттєво виправити ситуацію не вдасться: інтерес туристів, порівняно з минулим роком, упав, це стосується і осінніх заїздів.

«На даний момент найбільша активність у туристів спостерігається з бронювання в період до 20 вересня», - цитують в АТОР директора департаменту внутрішнього туризму «НТК Інтурист» Сергія Стребкова.

Туристи, які відмовилися від поїздки в Туреччину, як альтернативу виберуть, швидше за все, закордонні напрямки зі схожим форматом відпочинку, кажуть фахівці.

Варто зазначити, що і позаминулого, і минулого літа туристичні сезони в окупованому  Криму стали провальними.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: