Операція Об’єднаних сил: ситуація на Донбасі напружена, є втрати

Операція Об’єднаних сил: ситуація на Донбасі напружена, є втрати
Українські бійці на Донбасі

В ході бойових дій поранень зазнали два військовослужбовці Об'єднаних сил, один з них – смертельних

У п’ятницю, 7 грудня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була напруженою, проте цілком контрольованою українськими бійцями. Російські окупанти 13 разів відкривали вогонь по оборонних укріпленнях наших військ. 

Про це йдеться у ранковому звіті прес-центру штабу операції Об’єднаних сил.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли в районах населених пунктів Кримське, Зайцеве, Авдіївка, Водяне, Піски, Опитне, Тарамчук, Чермалик, Богданівка Гнутове та Водяне, що на Приазов'ї.

Противник вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також на одному з напрямків зафіксовано активність ворожого снайпера.

Окрім того, окупанти застосували озброєння БМП поблизу Зайцевого, що на горлівському напрямку, та Опитного - на донецькому. 

В ході бойових дій поранень зазнали два військовослужбовці Об'єднаних сил, один з них – смертельних.

Від початку цієї доби, ворог вогневої активності не проявляв. За даними розвідки, протягом 7 грудня двох окупантів було поранено, а ще двох - знищено.

Нагадаємо, під час патрулювання спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували влучання боєприпасів з боку збройних формувань Російської Федерації в житлові будинки в Чермалику (Донецька обл.). Постраждалих внаслідок обстрілу немає

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: