Опозиція в Канаді звинуватила Росію в підтримці геноциду

Опозиція в Канаді звинуватила Росію в підтримці геноциду
Парламент Канади

Лідер канадської опозиції закликала уряд відновити санкції проти Ірану та посилити обмежувальні заходи щодо Росії

Іранський та російський правлячі режими підтримують порушення прав людини та вчинення геноциду в світі. Про це під час виступу у федеральному парламенті Канади заявила лідер опозиції Рона Амброз, передає Укрінформ.

«Прем'єр-міністр заявив, що прагне змінити режим у Сирії. Цей режим підтримується Іраном та Росією. Тепер же він заявляє, що ми можемо продовжувати спілкування із цими режимами, які також підтримують порушення прав людини та геноцид», - сказала Амброз.

З огляду на це, вона закликала уряд відновити санкції проти Ірану та посилити обмежувальні заходи щодо Росії.

Нагадаємо, в понеділок Джастін Трюдо заявив що не бачить для Башара Асада місця в майбутньому Сирії. Він також висловив готовність накласти додаткові санкції на Росію за підтримку сирійського режиму.

Представник Білого дому Шон Спайсер заявив, що Росія самоізолювалася від світової спільноти, поставивши себе в один ряд із такими країнами, як КНДР, Сирія та Іран.

Міністри закордонних справ країн Великої сімки (G7) наполягають, що мирне розв'язання воєнного конфлікту в Сирії є неможливим, поки при владі у країні залишається президент Башар Асад. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: