Оприлюднені фото понівеченої вантажівки, в якій загинув український воїн

Оприлюднені фото понівеченої вантажівки, в якій загинув український воїн
В результаті атаки бойовиків один український військовий загинув, ще п'ятеро отримали поранення і травми
Фото Андрія Цаплієнка

За однією з версій, терористи встановили на шляху машини протитанкову ТМ-62м

У мережі опубліковані фото з місця обстрілу вантажівки Збройних сил України у Луганській області. В результаті атаки бойовиків один український військовий загинув, ще п'ятеро отримали поранення і травми.

Фото опублікував журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram.

За словами журналіста, вибух стався о четвертій ранку. При цьому, за однією з версій, причиною могла стати встановлена бойовиками протитанкова міна.

«У цій понівеченій машині сьогодні на Луганщині загинув наш воїн. Ще п'ятеро поранені. Потужний вибух стався о четвертій ранку. За однією з версій, терористи встановили на шляху машини протитанкову ТМ-62м. Втім, на місці вибуху є воронки і осколки від 120-мм міни. Може, обстріл? Проте, неподалік від цієї підірваної машини вчора загинув на міні командир батальйону «Луганськ-1». І вчора ж ватажок «ЛНР» Пасічник оголосив свій ультиматум Україні. Зрозуміло, на повномасштабний наступ у окупантів зараз немає сил. Але замість цього вони абсолютно здатні розгорнути проти нас війну диверсійних груп», - написав Цаплієнко.

Нагадаємо, за версією пресцентру Операції Об’єднаних сил, вибух вантажівки ЗСУ стався в результаті попадання міни калібру 120.

Раніше повідомлялося, що поблизу селища Трьохізбенка Луганської області загинув командир батальйону «Луганськ-1» полковник поліції Сергій Губанов, ще троє бійців дістали поранення.

Нагадаємо, 20 травня збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: