Оприлюднено ім'я пілота, загиблого у катастрофі винищувача Су-27 на Житомирщині

Оприлюднено ім'я пілота, загиблого у катастрофі винищувача Су-27 на Житомирщині

Аварія сталася під час проведення планового польоту

Військова прокуратура центрального регіону оприлюднила ім'я пілота, загиблого у катастрофі винищувача Су-27 на Житомирщині.

Про це повідомляє Військова прокуратура центрального регіону у facebook.

«Аварія сталася під час проведення планового польоту. За попередньою інформацією з місця події, льотчик – Олександр Васильович Фоменко, загинув», - йдеться у повідомленні.

На місцї аварії літака працює група військових прокурорів апарату військової прокуратури центрального регіону України, прокурорів Житомирського гарнізону та слідчих Державного бюро розслідувань.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України, «Порушення правил польотів або підготовки до них».

Наразі усі обставини трагічної події з’ясовуються.

У прес-службі Командування повітряних сил ЗСУ на своїй сторінці в Facebook повідомили, що у загиблого залишилися дружина і дочка.

«Дані пілота: майор Фоменко Олександр Васильович, начальник повітряно-вогневої і тактичної підготовки бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» Повітряних Сил Збройних Сил України. 1975 р. н, українець, народився в м. Шостка Сумської обл. В Збройних Силах з 1992 р. Військовий льотчик 1-го класу. Освоїв такі типи літаків Л-39, Міг-29, Су-27. Підготовлений до ведення бойових дій в повному обсязі Курсу бойової підготовки, в якості інструктора в простих і складних метеорологічних умовах вдень. Брав участь в АТО в 2014 році», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, близько 15 години 15 грудня під час заходу на посадку поблизу смт. Озерне на Житомирщині розбився літак Су-27. Його пілот загинув.

Військова прокуратура Центрального регіону порушила кримінальну справ через катастрофу винищувача Су-27 Військово-повітряних Сил України на Житомирщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: