Організатор російського автопробігу по Берліну уже ллє крокодилові сльози

Організатор російського автопробігу по Берліну уже ллє крокодилові сльози
Організатор скандального російського автопробігу по Берліну (праворуч) скаржиться, що його не так зрозуміли - а тепер знищують його автобізнес
фото: скріншот

Російський автопробіг по столиці Німеччини викликав бурхливу реакцію і налякав його організатора

Росіянин Ігор, який живе у Німеччині, організував у Берліні автопробіг на підтримку Росії – за що поплатився. Про це повідомляє телеканал Ost/West.

Він продемонстрував журналістам «зруйновану» інтернет-сторінку свого бізнесу, яка була зламана хакерами. Тепер на цій сторінці – гімн України, а також фото- та відеодокази звірств російських військових у Бучі та інших містах України.

Також він розповів, що його автосервіс обіцяли спалити: «Дзвонять люди з різних номерів, погрожують».

Разом з тим, росіянин вже заявляє, що метою автопробігу була не підтримка російської війни в Україні (хоча на автомобілях, які брали участь у акції, наклеїли букву Z, яка є ознакою російській військ в Україні – ред.), а лише протестом проти «дискримінації російськомовних».

Крім того, Ігор клянеться, що не знав про звірства рашистів у Бучі, інакше б автопробіг не відбувся. «Я б скасував (автопробіг – ред.). Сказав би, що зараз не варто виїжджати, бо сталася трагедія», – запевнив організатор.

Нагадаємо, що рашистський автопробіг по Берліну відбувся 3 квітня, саме у той день, коли світ дізнався про те, які звірства творили у Бучі та інших передмістях Києва російські війська.

Також у столиці Німеччині невідомі активісти накрили величезним українським прапором радянський танк, встановлений у районі Тіргартен. Місцеві росіяни почали скаржитися, але поліція заявила, що танкам жодних пошкоджень завдано не було – тому розслідувань проводитися не буде.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: