Організатори Маршу рівності розповіли, чи будуть на заході провокативні гасла

Організатори Маршу рівності розповіли, чи будуть на заході провокативні гасла
Руслана Панухнік

Ми не збираємось займатись цензурою плакатів - директор «КиївПрайду»

Директор «КиївПрайду» Руслана Панухнік розповіла журналістам, чи будуть цьогоріч учасники Маршу рівності обмежені цензурою. Про це вона повідомила під час прес-конференції щодо програми «КиївПрайду-2018».

За словами Панухнік, учасників Маршу рівності не будуть цензурувати. «КиївПрайд, як і Марш рівності – це відкритий майданчик для людей, які прийшли підтримати позицію і повістку КиївПрайд, що базується на цінностях прав людини і наразі обмежується лише темою «Видимість». Ми не збираємося займатися цензурою плакатів, чи чимось подібним, тому що це суперечить наших базовим цінностям», - повідомила директор «КиївПрайду».

Нагадаємо, що минулоріч на Марші рівності були учасники з плакатами «Смерть нації, квір ворогам», Make love not cival war  та іншими, які викликали неоднозначну реакцію у присутніх.

Зазначимо, що у середу, 16 травня, у Запоріжжі під час акції «Веселковий флешмоб» на підтримку ЛГБТ-спільноти чоловік кинув петарду у натовп. Внаслідок вибуху поранено поліцейського.

Нагадаємо, цього року Марш рівності у Києві заплановано на 17 червня. 

Читайте також матеріал «Главкома» Організатор КиївПрайду Зорян Кісь: Гомофобія - це хвороба, яку без провокацій не вилікувати

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: