ПАРЄ звинуватила депутата з Росії у зливі інформації

ПАРЄ звинуватила депутата з Росії у зливі інформації
Леонід Слуцький перебуває під санкціями США і ЄС

Слуцький в інтерв'ю російським медіа порушив правила конфіденційності

Парламентська асамблея Ради Європи звинуватила російського депутата Леоніда Слуцького в зливі інформації російським ЗМІ. Про це повідомляє Голос Америки.

В офіційному листі голови Моніторингового комітету ПАРЄ Роберта Гейла, направленому главі російської делегації в асамблеї, віце-спікеру Держдуми Петру Толстому говориться про те, що Слуцький порушив правила асамблеї, переказавши в інтерв'ю російським медіа зміст закритого засідання комітету ПАРЄ.

Слуцький в інтерв'ю російським медіа «не тільки порушив правила конфіденційності, встановлені комітетом, але і спотворив порядок роботи комітету, а також виступи інших запрошених для виступу учасників засідання». Він назвав представників опозиції та громадських організацій Росії, які брали участь в слуханнях, «джерелами кривозеркалля», які «представляють досить вузький прошарок громадянського суспільства і не відображають інтереси більшості електорату».

Зазначимо, Леонід Слуцький перебуває під санкціями США і ЄС.

Нагадаємо, 24 вересня США не пустили на Генасамблею ООН членів російської делегації. Візи не отримали десять делегатів, серед яких був і глава комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: