Парубій назвав історичним голосування Ради за зміни до Конституції щодо правосуддя

Парубій назвав історичним голосування Ради за зміни до Конституції щодо правосуддя

Спікер заявив, що вранці відбувся молитовний сніданок, під час якого представники усіх конфесій молилися, щоб «дати народним депутатам, силу і мудрість в ухваленні рішень, які б дали Україні справедливий суд»

Голова Верховної Ради Андрій Парубій назвав сьогоднішній день, коли Верховна Рада буде ухвалювати зміни до Конституції у частині судочинства та судоустрою, історичним, передає інформаційне управління парламенту.

Парубій зазначив, що «сьогодні історичний день – день, коли Верховна Рада буде ухвалювати зміни до Конституції у частині судочинства та судоустрою».

«Це – справа без перебільшення національної безпеки. Адже які реформи ми б не робили, вони розбиваються об корумповані суди. Сьогодні в Україні найнижча довіра до судів. Згідно з даними Центру Розумкова, 81% українців не довіряють судам. Це один з найгірших показників у світі. Ми маємо анс сьогодні це змінити», - наголосив Парубій.

Нагадаємо Президент України Петро Порошенко заявив, що вирушає до ВР, де сьогодні очікується голосування за зміни до Конституції в частині правосуддя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: