Пасажиру «Аерофлоту», який вимагав змінити курс літака, призначена психіатрична експертиза

Пасажиру «Аерофлоту», який вимагав змінити курс літака, призначена психіатрична експертиза

За результатами проведеного медичного огляду в крові Шаповалова наркотичних і психотропних речовин, а також алкоголю, не виявлено

Затриманому за спробу викрадення літака росіянину Павлу Шаповалову пред'явлено звинувачення і призначена психіатрична експертиза.

Про це 23 січня повідомила офіційний представник Слідчого комітету РФ Світлана Петренко.

«Сьогодні в Ханти-Мансійську раніше затриманому 41-річному Павлу Шаповалову пред'явлено звинувачення у викраденні повітряного судна. Слідство планує найближчим часом звернутися до суду з клопотанням про арешт обвинуваченого», - заявила Петренко.

Вона зазначила, що за результатами проведеного медичного огляду в крові Шаповалова наркотичних і психотропних речовин, а також алкоголю, не виявлено.

«Разом з тим, з огляду на неадекватність його поведінки на борту літака і тяжкість вчиненого злочину, обвинуваченому призначена психолого-психіатрична експертиза», - сказала представник СК.

Нагадаємо, 22 січня один з пасажирів авіарейсу «Аерофлоту» Сургут-Москва в польоті зажадав розвернути лайнер і направити його до Афганістану. Командир повітряного судна прийняв рішення здійснити вимушену посадку в Ханти-Мансійську, де «викрадача» затримали співробітники спецслужб.

Затриманим виявився раніше судимий за псування майна житель Сургута.

За фактом інциденту порушено кримінальну справу за статтею «Викрадення повітряного судна, пов'язане з погрозою застосування насильства».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: