Патрульний у Запоріжжі отримав тяжкі ушкодження, коли затримував рецидивіста

Патрульний у Запоріжжі отримав тяжкі ушкодження, коли затримував рецидивіста
Місце злочину

Поліцейського у тяжкому стані було госпіталізовано до медичного закладу

Працівник патрульної поліції Запоріжжя отримав тяжкі тілесні ушкодження під час затримання чоловіка, який напав на місцевого мешканця та вимагав у нього гроші. Про це інформує відділ комунікації поліції Запорізької області.

За даними правоохоронців, 9 червня 2017 року до поліції надійшов виклик, що по вулиці Зестафонскій невідомі побили чоловіка та вимагають у нього гроші.

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції. Під час затримання нападника працівник управління патрульної поліції Запоріжжя 1989 року народження отримав тяжкі тілесні ушкодження. Поліцейського у тяжкому стані було госпіталізовано до медичного закладу.

Відтак поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Крім того, за фактом вимагання грошей у місцевого мешканця, поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 189 (Вимагання) КК України.

Попередньо встановлено, що до вчинення нападу може бути причетний місцевий мешканець 1981 року народження, який неодноразово раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України та направлено до ізолятору тимчасового тримання.

Згідно із санкцією статті підозрюваному загрожує до дванадцяти років ув’язнення. Слідчі дії тривають. Поліція встановлює всі обставини події.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: