Перевізники Київщини, що знижували вартість проїзду, з понеділка знову її піднімуть

Перевізники Київщини, що знижували вартість проїзду, з понеділка знову її піднімуть
Оголошення про підвищення вартості проїзду вже з’явилось у маршрутках
Фото Сергія Сидоренка

У лютому влада Київщини закликала перевізників знизити вартість проїзду в маршрутках

Перевізники Київщини, які з 6 лютого дещо знижували вартість проїду у приміських маршрутках, знову її піднімуть з 13 лютого.

Про це пасажирів повідомили відповідними оголошеннями у маршрутках.

Зокрема, оголошення про майбутнє подорожчання з’явилося у маршрутці №721, яка їздить до столиці з Вишневого, повідомляє «Українська правда».

Як відомо, маршрутка №721 надежить ПП «А.Т.Н», яке також водить пасажирів з вишневого до обслуговує маршрути №716, 718 та 720 (усі «Вишневе – Київ»).

Нещодавно керівник Київської обладміністрації Олександр Горган заявив, що на більшості приміських маршрутів ціни на проїзд знизяться на 20-25%.

Як відомо, з 21 січня у приміських маршрутах Київщини ціна різко виросла в середньому на 40% до 12-15 гривень за поїздку. Підняли вартість проїзду і по місту Києву. 

Тоді у Київській облдержадміністрації наголосили, що перевізників Київщини змусять обґрунтувати суттєве подорожчання проїзду.

У лютому влада Київщини закликала перевізників з 6 лютого знизити вартість проїзду в маршрутках до рівня, який передував різкому подорожчанню у січні.

У КОДА додали, що упродовж тижня, до 13 лютого, працюватиме комісія з визначення обґрунтованої вартості проїзду, яка враховуватиме рівень платоспроможності населення, вартість палива та інших чинників, що впливають на вартість проїзду.

За даними обласної адміністрації, третина працездатного населення Київщини постійно працює в столиці, і від цін на проїзд напряму залежить матеріально-економічний стан сімей.

З 6 лютого проїзд у частині приміських маршруток подешевшав на кілька гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: