Під час обшуку у мерії Херсона виявлено мільйони готівкою

Під час обшуку у мерії Херсона виявлено мільйони готівкою
Виявлені у Харківській міськраді готівкові кошти

Слідчі встановлюють джерела отримання посадовцем місцевого самоврядування вилучених коштів

Служба безпеки України спільно з прокуратурою та слідчими поліції продовжує слідчі дії в рамках відкритих кримінальних проваджень за фактами вчинення посадовими особами Херсонської міської ради злочинів у сфері службової діяльності - розкраданні бюджетних коштів на суму понад 5 мільйонів гривень, які передбачалися на будівництво та реконструкцію об’єктів освітньої та культурної сфери міста. Про це повідомляє прес-група УСБУ в Херсонській області.

«Під час перевірки причетності високопосадовців органу місцевого самоврядування до системного привласнення коштів бюджету в особливо великих розмірах, 29 червня ц.р. правоохоронцями проведено черговий обшук у службовому приміщенні одного з керівників апарату Херсонської міської ради в рамках розслідування злочинів, передбачених ст.ст. 191, 364 та 366 Кримінального кодексу України. У ході обшуку виявлено та вилучено понад 90 тисяч доларів США, близько 10 тисяч євро та 364 тисячі гривень», - йдеться в повідомленні.

Слідчі встановлюють джерела отримання посадовцем місцевого самоврядування вилучених коштів, враховуючи розмір його офіційних доходів та відомостей про майно, зазначених у декларації.

Вирішується питання про накладення арешту на вказані грошові активи. 

Тривають невідкладні слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: