Під час параду на честь дня народження Єлизавети II п'ятеро гвардійців знепритомніли

Під час параду на честь дня народження Єлизавети II п'ятеро гвардійців знепритомніли

Постраждалим військовослужбовцям була надана професійна медична допомога

П'ятеро гвардійців знепритомніли через спеку під час параду, влаштованого в Лондоні на честь офіційного дня народження королеви Великобританії Єлизавети II. Про це повідомила офіційний представник сухопутних сил Сполученого Королівства.

«Ми можемо підтвердити, що сьогодні під час параду з нагоди дня народження королеви знепритомніли кілька солдатів», - сказала вона, зауваживши, що день виявився «надзвичайно спекотним». За її словами, постраждалих військовослужбовців негайно напоїли водою, їм також була надана професійна медична допомога.

Інформацію про те, що гвардійців, які втратили свідомість, виявилося саме п'ять, поширили агентство Associated Press і газета http://www.express.co.uk/news/uk/818224/trooping-the-colour-guardsmen-faint-queen-birthday#mce_temp_url#. Остання розмістила фотографії, на яких можна побачити лежать на землі гвардійців поруч зі стрункими рядами стоять колег. На інших зображеннях видно, як офіцери надають допомогу убитим сонячним ударом і забирають на носилках одного з них з того місця, де проходили святкові урочистості. Під час параду в Лондоні температура повітря досягала 27 градусів, для британської столиці це дуже високий показник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: