Під Києвом убито директора підприємства Caparol в Україні

Під Києвом убито директора підприємства Caparol в Україні

На Київщині вбито директора лакофарбового підприємства

У с. Крушинка Васильківського району Київської області невідомі вбили директора підприємства з виробництва лакофарбових виробів.

Як повідомили у ГУ НП у Київській області, вбивство сталося сьогодні близько опівдня. В поліції зауважили, що потерпілий у полі біля одного з дачних кооперативів вигулював собаку, там на нього напали та вбили із застосуванням вогнепальної зброї невідомі.

За фактом пригоди відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи для встановлення обставин події та розшуку злочинців.

Як повідомили джерела УНІАН у Нацполіції, вбитий у Васильківському районі – Павло Зможний 1974 року народження. Таке ж ім'я і в директора підприємства. Раніше депутат Васильківської міськради Микола Неділько на своїй сторінці у Facebook повідомив, що вбито директора компанії Caparol в Україні.

Ресурс «Щит і меч України» також стверджує, що вбито директора фірми Caparol, й публікує відео з місця пригоди. Також зазначається, що його застрелили з автомата Калашникова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: