Під Маріуполем тривають важкі бої: сунуть ворожі танки та «Гради»

Під Маріуполем тривають важкі бої: сунуть ворожі танки та «Гради»

Внаслідок боїв у районі Водяного загинув військовий, вісьмох поранено – штаб АТО

Під Маріуполем проросійсько-терористичні війська стріляють по позиціях українських морпіхів з усього, що є. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив центр волонтерів People's Project.

«За попередніми даними, повністю знищили ворожий опорний пункт разом із терористами. Ворог посилює артобстріл й переніс вогонь на вже колишні власні позиції. У зону бою сунуть ворожі танки», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу волонтери фонду «Повернись живим» повідомляють, що бої на маріупольському напрямку не припиняються: ворог інтенсивно продовжує обстріл наших передових позицій з великокаліберних мінометів та ствольної артилерії.

«Є підтвердження, що близько 12:00 терористи застосували реактивні системи залпового вогню «Град», - розповіли волонтери, додавши, що, за непідтвердженою інформацією, є поранені серед ЗСУ.

«Під Маріуполем зранку сильний бій. Велкам у 2014 рік. Хочеться помилитися, але начебто все дуже серйозно. З нашого боку є поранені», - пише на своїй сторінці у Facebook волонтер Серж Марко.

У штабі АТО заявили, що Водяне перебуває під обстрілами «Градів». Зазначається, що позиції українських військ у районі населеного пункту Водяне, що на маріупольському напрямку, було обстріляно окупантами із застосуванням РСЗВ БМ-21 «Град», 152- та 122-мм артилерії, 120- та 82-мм мінометів.

«За попередньою інформацією, внаслідок боїв на маріупольському напрямку загинув військовослужбовець, ще восьмеро українських захисників дістали поранення», - розповіли у прес-центрі штабу АТО.

Як повідомили у Міноборони, впродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції поранено і травмовано п'ятьох українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: