Після Дня Незалежності 67 одиниць нової бронетехніки поїдуть в АТО, - Генштаб

Після Дня Незалежності 67 одиниць нової бронетехніки поїдуть в АТО, - Генштаб

Техніка надійде на озброєння частин Збройних сил, Нацгвардії і Держпогранслужби

В Окремому Київському полку президента України провели огляд техніки озброєнь, що буде показана на виставці «Міць нескорених», приуроченої до Дня Незалежності, повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

Як заявив начальник озброєння ЗСУ генерал-майор Микола Шевцов, в рамках виставки буде показано 67 нових і модернізованих зразків бронетехніки і озброєнь українського виробництва.

«Вони розроблялися з урахуванням досвіду АТО, конструктори врахували зауваження і побажання військовослужбовців, які брали її безпосередньо під час бойових дій», - зазначив він.

На даний момент вся бронетехніка і озброєння перебувають у резерві, однак відразу по закінченню виставки будуть розподілені між частинами ЗСУ, Нацгвардії і Держприкордонслужби, задіяних в зоні проведення АТО.

Виставка «Міць нескорених» приурочена до святкування Дня Незалежності України пройде на Хрещатику з 22 по 27 серпня

Нагадаємо, на День Незалежності в центрі Києва пройде військовий парад. В заході будуть брати участь 4,5 тис. військовослужбовців, з них більше тисячі – учасники АТО. Серед учасників параду будуть більше 200 осіб, які нагороджені державними нагородами за особливу мужність і героїзм. Разом з українськими бійцями пройдуться Хрещатиком представники НАТО. Міністр оборони Степан Полторак зазначав, що поки очікується участь військових від 10 країн, які допомагають ВСУ з реформою.

Крім того буде представлено понад 70 одиниць бойової техніки, з яких 25 одиниць - абсолютно нові зразки, сконструйовані на заводах оборонно-промислового комплексу України.

Раніше уряд оприлюднив план заходів на День Незалежності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: