Півдоби на Донбасі минули спокійно: жодного ворожого обстрілу

Півдоби на Донбасі минули спокійно: жодного ворожого обстрілу
Українські військові в зоні проведення Операції Об'єднаних сил 

Від початку поточної доби противник вогневої активності не проявляв

На Донбасі 20 листопада станом на 12.00 порушень режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Про це поінформував під час брифінгу речник Міноборони України Дмитро Гуцуляк.

«З опівночі станом на 12.00 з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму тиші не зафіксовано. Обстановка в районі відсічі та стримування збройної агресії Росії на території Донецької та Луганської областей є контрольованою підрозділами Об'єднаних сил», - наголосив Гуцуляк.

Минулої доби, 19 листопада, бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті чого троє військовослужбовців зазнали поранень.

За уточненими даними розвідки, трьох бойовиків російських окупаційних військ минулої доби знищено, а ще шість окупантів - отримали поранення.

Криміногенна ситуація в районі виконання завдань операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.
Протягом минулої доби правоохоронцями зі складу Об'єднаних сил, які несуть службу на стаціонарних та мобільних блокпостах, затримано 6 осіб, причетних до незаконних збройних формувань, виявлено 43 адміністративних правопорушення. 
Територіальними органами та підрозділами Національної поліції на території Донецької та Луганської областей розкрито:
- одне тяжке тілесне ушкодження;
- 6 крадіжок;
- 1 факт незаконного обігу зброї;
- 7 фактівнезаконного обігу наркотичних засобів.

Під час забезпечення публічного порядку припинено 489 адміністративних правопорушень. Також виявлено 305 адміністративних правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху.
Із незаконного обігу, протягом минулої доби, вилучено один пістолет ТТ, 8 набоїв, мінометну міну калібру 82 мм, запал УЗРГМ та понад 4,3 кілограми канабісу.

Контрольні пункти в'їзду-виїзду працюють у штатному режимі.

За вчорашній день на підконтрольну Україні територію прослідувало понад 19 тисяч осіб та майже 2,3 тисячі транспортних засобів. У пропуску через лінію розмежування, з різних причин, відмовлено 26-и особам. Також, виявлено товарів з ознаками контрабанди на загальну суму понад 155 тисяч гривень та 600 тисяч гривень готівкою. Виявлено три факти використання підроблених документів та зафіксовано одну спробу надання неправомірної вигоди прикордонному наряду. Окрім того, в КПВВ, виконано 80 доручень уповноважених державних органів.

Українською стороною СЦКК, спільно з СММ ОБСЄ, забезпечено планові ремонтно-відновлювальні роботи на критичних об’єктах цивільної інфраструктури Донбасу, які зазнали ушкоджень внаслідок обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації.

Так, протягом 19 листопада, незважаючи на обстріли з боку російсько-окупаційних військ, проводилися ремонтні роботи на повітряній лінії передач у районі Золоте-4. У Мар’їнці відновлювали дахи житлових будинків мирних жителів. Також, тривали ремонтні роботи на лініях електропередачі свердловин Петрівського водозабору на Луганщині. В Авдіївці забезпечувалися планові роботи на Донецькій фільтрувальній станції, а також безпечний проїзд працівників робочої зміни до ДФС і назад.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: