Погода з'їхала з глузду: у Львові дощ перейшов у сніг

Погода з'їхала з глузду: у Львові дощ перейшов у сніг
У Львові 6 травня випав сніг
Фото: facebook.com / Наталка Діденко

Карпати засипає снігом: синоптики оголосили штормове попередження

У середу, 6 травня, день у Львові розпочався з дощу, який потім перейшов у сніг. 

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook і дала прогноз про похолодання, яке найближчим часом буде на території України. Синоптик заспокоїла, що відновлення травневої справедливості, потепління, почнеться 9-10 травня. Проте хвилі холоду ще запливуть до нас у середині наступного тижня.

Карпати теж засипає снігом, синоптики оголосили штормове попередження.

Погода в Карпатах 7 травня суттєво погіршиться, синоптики попереджають про значну сніголавинну небезпеку. Про це йдеться у повідомленні спільноти «Сніголавинна ситуація в українських Карпатах».

Як зазначається, можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин, через що радять утриматись від походів на високогір'я.

«Значна сніголавинна небезпека (третій рівень), внаслідок значних опадів у вигляді снігу та мокрого снігу, очікується: 7 травня - на високогір’ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей», - йдеться у повідомленні.

Крім того, сьогодні, 6 травня,  на високогір’ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей очікується помірна сніголавинна небезпека.

Нагадаємо, 4 травня у Карпатах на горі Піп Іван падав дрібний сніг, була обмежена видимість, мороз та хуртовина.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: