Поліція Іспанії закрила більшість дільниць для референдуму про незалежність Каталонії

Поліція Іспанії закрила більшість дільниць для референдуму про незалежність Каталонії

Влада Іспанії заявила, що, заблокувавши систему підрахунку, скасувала референдум

В МВС Іспанії заявили, що більшість будівель, які планується використовувати в якості виборчих дільниць для референдуму про незалежність Каталонії, закриті.

Про це відомство повідомило у Twitter.

У міністерстві повідомили, що у деяких будинках діям іспанської поліції перешкоджають групи осіб, в числі яких діти і літні люди.

У МВС додали, що сподіваються на ефективну роботу поліції Каталонії щодо недопущення подібних випадків на території автономії, відповідно до рішення суду.

Раніше повідомлялося, що напередодні референдуму про незалежність чоловік відкрив вогонь з пневматичної зброї на одній з виборчих дільниць у Каталонії, внаслідок чого 4 людини постраждали.

Як повідомлялося, іспанська поліція в суботу, 30 вересня, заблокувала доступ до 1,3 тисячі шкіл у Каталонії, у яких мають розташовуватися виборчі дільниці на референдумі про незалежність регіону.

Нагадаємо, голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер заявив, що Євросоюз підтримує позицію Конституційного суду Іспанії і також не визнає референдум про незалежність Каталонії, який має відбутись 1 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: