Поліція проводить обшуки в Адміністрації морських портів через мільйонні розкрадання

Поліція проводить обшуки в Адміністрації морських портів через мільйонні розкрадання
Фото 3222.ua

Посадові привласнили багатомільйонні кошти державного підприємства

Співробітники СБУ та Нацполіції проводять обшуки в приміщеннях Адміністрації морських портів України. Про це своїй сторінці в Facebook написав заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк. За його словами, у цих двох організаціях обшуки почалися зранку у вівторок.

За словами Лавренюка, працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції проводять обшук у приміщеннях АМПУ «з метою документовання злочинної схеми по розкраданню коштів ДП «Адміністрація морських портів України», яку було організовано групою службових осіб державного підприємства.

«Ці посадові особи, шляхом зловживання службовим становищем, використовуючи підконтрольні їм підприємства, під час проведення днопоглиблюваних робіт у морських портах, привласнили багатомільйонні кошти державного підприємства. Та щодо неправомірних дій окремих посадових осіб ДП «АМПУ», які зловживаючи своїм службовим становищем, з корисливих мотивів, завдали шкоди, у вигляді несплати обов'язкових платежів під час здійснення судозаходів морських суден до Одеського морського порту», - написав Лавренюк.

«Точна сума збитків наразі встановлюється, проводяться відповідні експертизи», - написав він.

Лавренюк повідомив, що слідчі дії тривають. «Одразу після оголошення та вручення підозр конкретним службовим особам ми зробимо прізвища наших «героїв» відомими», - написав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: