Полозов пояснив, чому адвокати не коментують обмін ув’язненими

Полозов пояснив, чому адвокати не коментують обмін ув’язненими
Адвокат Микола Полозов

Захисники «не коментують чутки, припущення та явно підроблену інформацію»

Адвокати військовополонених українських моряків не коментують ситуацію навколо ймовірного обміну утримуваними особами між Україною і Росією, поки не будуть підтверджені всі факти.

Про це написав один з адвокатів Микола Полозов на сторінці «Захист військовополонених українських моряків» у Facebook.

«У зв'язку з численними зверненнями представників ЗМІ, а також спробами низки осіб дезінформувати громадськість з питання звільнення українських військовополонених моряків і політв'язнів, офіційно повідомляємо, що адвокати команди військовополонених українських моряків не дають ніяких коментарів щодо цього. Насамперед, в інтересах своїх підзахисних», - зазначив захисник.

Він наголосив, що захисники «не коментують чутки, припущення і явно підроблену інформацію».

«Офіційний коментар буде представлений на даній сторінці тоді, коли всі необхідні факти будуть підтверджені», - додав Полозов.

Раніше в Офісі президента заявили, що інформація про завершення обміну з РФ не відповідає дійсності. Процес взаємного звільнення ще триває.

Також в СБУ заявили, що переговори щодо обміну ув’язненими між Україною та Росією досі тривають. 

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Данилюк заявив, що сподівається на обмін ув’язнених між Україною і Росією, однак додав, що це зможе прокоментувати, лише коли все завершиться.

Раніше повідомлялося, що вранці в аеропорту «Київ» (Жуляни) зібралися десятки представників різних ЗМІ. Всі вони очікують прибуття в Україну з РФ полонених, серед яких режисер Олег Сенцов, активісти Микола Карпюк, Володимир Балух, Павло Гриб і моряки.

За інформацією з різних джерел, літак повинен був прибути до Києва ще о 05.00. Але офіційно її не підтверджували, як і будь-яку інформацію, яка пов'язана з поверненням полонених. Адміністрація та пресслужба аеропорту нічого не знають. Більшість журналістів має інформацію зі слів представників ЗМІ Росії.

Раніше також повідомлялося, що зустрічати Сенцова й інших полонених буде президент України Володимир Зеленський. Але і цю інформацію жодне офіційне джерело не підтверджує.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що обмін завершився: моряки, Сенцов, Карпюк, Балух, Гриб летять додому.

Раніше у Росії повідомляли, що підготовлених до обміну українських політв'язнів повезли в аеропорт.

Родичі полонених розповіли, що утримуваних раніше в Росії українських моряків уже доправили до Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: