Польща креативно збільшує тиск на Росію - Клімкін

Польща креативно збільшує тиск на Росію - Клімкін

«Польща надає особливої уваги тому, щоб взагалі все коло питань, пов’язаних з російською агресією щодо України, постійно було на порядку денному Ради Безпеки», - сказав міністр закордонних справ

Польща креативно підходить до того, яким чином збільшити міжнародний тиск на Росію. Про це на спільній прес-конференції міністрів закордонних справ України і Польщі заявив голова українського МЗС Павло Клімкін.

«Дуже вдячний Яцеку (Чапутовичу) за те, що Польща взяла нашу естафету у Раді Безпеки ООН, і зараз саме Польща надає особливої уваги тому, щоб взагалі все коло питань, пов’язаних з російською агресією щодо України, постійно було на порядку денному Ради Безпеки», — сказав він.

Міністр висловив вдячність польській стороні за те, що вона «креативно підходить до того, яким чином збільшити тиск на Росію».

«Польща допомагає нам в просуванні реальної, а не фейкової, як це пропонує Росія, миротворчої операції на Донбасі, що повинна мати міжнародну адміністрацію, поліцейський компонент і, зокрема, допоможе тим, хто страждає від російської окупації, отримати шанс на нормальне життя», — наголосив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: