Польща скаржиться на спроби шантажу з боку ЄС

Польща скаржиться на спроби шантажу з боку ЄС
Прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло

Останнім часом почастішали висловлювання європейських політиків на адресу Польщі про нібито нестачу демократії в країні і недотриманні стандартів ЄС

Прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло відкинула спроби шантажу щодо Польщі з боку деяких держав і органів ЄС з метою примусу до згоди на прийняття мігрантів з країн Африки та Близького Сходу в рамках механізму обов'язкового перерозподілу мігрантів по країнах ЄС. Про це повідомляє УНН з посиланням на Польське радіо.

«Нас не можна шантажувати скороченням дотацій ЄС», - зазначила Шидло.

Вона підкреслила, що фонди ЄС і політика згуртованості, поряд зі свободою переміщення людей, товарів і послуг, є одними зі стовпів Євросоюзу і всі країни-члени ЄС мають право ними користуватися.

Шидло вчергове підтвердила, що Польща підтримує і високо цінує ідею європейської інтеграції, що дає їй право виступати за дотримання європейських принципів, на підтримку реального загального європейського ринку, безпеки і розвитку.

Останнім часом почастішали висловлювання європейських політиків на адресу Польщі про нібито нестачу демократії в країні й недотриманні стандартів ЄС, пише видання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: