Полторак: із затриманим російським військовим проводяться слідчі дії

Полторак: із затриманим російським військовим проводяться слідчі дії
Міністр оборони України Степан Полторак

Полторак розповів у штаб-квартирі НАТО про затримання диверсійно-розвідувальної групу окупантів

Міністр оборони України Степан Полторак стверджує, що із затриманим на Донбасі російським військовослужбовцем проводяться слідчі дії.

Про це він сказав у четвер в Брюсселі на прес-конференції після завершення виступу на засіданні НАТО, присвяченому місії в Афганістані, повідомляє «Уніан».

«Зараз з ним проводяться слідчі дії. Про обмін і все решту розмови будемо вести після завершення слідчих дій стосовно до нього, через те, що він брав участь в терористичних угрупованнях на території України», - повідомив міністр оборони.

За словами Полторака, у штаб-квартирі НАТО він мав можливість зустрітися з багатьма колегами.

«Я довів інформацію про те, що кілька днів тому було затримано диверсійно-розвідувальну групу кількістю шість чоловік, і з них два військовослужбовця - представники Росії», - додав міністр.

Нагадаємо, 25 червня українські військові на Донбасі знищили диверсійно-розвідувальну групу. Чотирьох бойовиків було затримано, а ще двох, зокрема командира — громадянина РФ, — було ліквідовано.

В четвер бійці Збройних сил України передали Службі безпеки України громадянина РФ та ще трьох осіб, затриманих під час бою біля Желобка, що на Луганщині. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: