Порошенка з дружиною помітили в супермаркеті з покупками (фото)

Порошенка з дружиною помітили в супермаркеті з покупками (фото)
Подружжя Порошенків у масках сфотографували у супермаркеті
Фото: ТСН

Подружжя Порошенків купували продукти

Колишній президент України, а нині народний депутат Петро Порошенко разом із дружиною Мариною в суботу, 28 березня, відвідали супермаркет на Обухівській трасі на околиці Києва.

Про це повідомляє ТСН.

Обоє були в захисних масках. Купували продукти.

Зазначимо, що Порошенки живуть у своєму маєтку в селищі Козин, що розташоване на березі річки Дніпро, дорогою до Обухова.

Нагадаємо, у Відкритому офісі партії «Європейська солідарність» народні депутати долучилися до волонтерів та активістів, які вже кілька днів поспіль формують продуктові набори для людей з так званої «групи ризику» – пенсіонерів, людей з інвалідністю, багатодітних сімей.

Фонд Порошенка вже передав реанімаційне обладнання у лікарні Львова, Одеси, Дніпра, Вінниці та у Монастириську лікарню Тернопільської області; профінансував відновлення 10 апаратів штучної вентиляції легень для Київської лікарні швидкої допомоги; оплатив купівлю апарату ШВЛ для Львівської лікарні. Ще кілька апаратів ШВЛ коштом Фонду будуть відновлені у Вінницькій обласній дитячій лікарні та в лікарні Миколаєва. Корпорація «Рошен» також закупила 10 тис. захисних костюмів для медичних працівників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: