Порошенко нагородив військових з нагоди Дня Військово-морських сил

Порошенко нагородив військових з нагоди Дня Військово-морських сил
Порошенко побажав військовим морякам родинного благополуччя і сім футів під кілем

Президент привітав військових із Днем ВМС і подякував морякам за відданість військовому обов’язку та бойовим традиціям

З нагоди Дня Військово-морських сил Збройних сил України президент Петро Порошенко відзначив військовослужбовців державними нагородами за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку. Про це повідомляє Банкова.

Глава держави підписав відповідний указ. Серед нагороджених орденом Богдана Хмельницького III ступеня старшина Олексій Кулішов. Орденом «За мужність» III ступеня нагороджено 13 військовослужбовців, орденом Данила Галицького – трьох.

Медаль «За військову службу Україні» отримали вісім військовослужбовців ВМС України.

Медаль «За бездоганну службу» II ступеня отримав капітан 3 рангу Павло Рудь, а медаллю «За бездоганну службу» III ступеня нагороджено ще двох військових.

Троє військових нагороджені медаллю «Захиснику Вітчизни».

Президент привітав військових із Днем ВМС і подякував морякам за відданість військовому обов’язку та бойовим традиціям.

«Окрема шана тим, хто, не втрачаючи віри у Перемогу, б’ється з ворогом на Сході нашої держави, щодня ризикує життям, виконує бойові завдання в морі і повітрі, захищаючи південно-східні кордони України. Доземний уклін матерям, батькам, дружинам і дітям військових моряків за витримку та підтримку наших захисників. Бажаю усім вам міцного здоров’я, миру та злагоди, родинного благополуччя і сім футів під кілем», - сказано в привітанні глави держави.

Нагадаємо, 2 липня відзначається День Військово-морських сил Збройних сил України. День встановлений згідно з указом президента від 12 червня 2015 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: