Порошенко назвав останню цитадель корупції в Україні

Порошенко назвав останню цитадель корупції в Україні

Ми не здолаємо корупцію, поки не очистимо суди від тих, хто діє не в дусі Феміди, а в дусі срібняків - президент

Існуюча судова система України є останньою цитаделлю корупції, тому запущено великий процес з її реформування, і вже 30 вересня набуде сили нова Конституція. Про це повідомив Президент України Петро Порошенко на відкритті засідання 13-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

«Дуже важливий етап нашого розвитку - це перетворення судової системи, це остання цитадель корупції, і я вдячний парламенту, що вони підтримали мою пропозицію до конституційної реформи. Ми провадимо цю реформу, і тепер 30 вересня набуває сили нова Конституція. Ми запускаємо надзвичайно великий процес. Ми не здолаємо корупцію, поки не очистимо суди від тих, хто діє не в дусі Феміди, а в дусі срібняків. Я думаю, що ті поправки, які підуть в Конституцію, створять незалежний суд і зроблять українське суддівство здоровішим», - зазначив він.

Як повідомлялось, також Порошенко заявив, що Росія намагається «влізти в голову» західній цивілізації. Крім того, Порошенко анонсував повернення заручника «ЛНР» Жемчугова вже завтра.

Традиційно на зустріч Ялтинської європейської стратегії в Україну приїжджають відомі європейські політики і світові діячі, щоб обговорити глобальні проблеми світу і нашої країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: