Порошенко попросив наступницю Меркель про підтримку

Порошенко попросив наступницю Меркель про підтримку
Новий лідер ХДС Аннегрет Крамп-Карренбауер

Президент розраховує на особисту підтримку Аннегрет Крамп-Карренбауер України у впровадженні реформ та відсічі російської агресії

Президент України Петро Порошенко заявив про те, що розраховує на співпрацю із новою головою ХДС Аннегрет Крамп-Карренбауер.

Про це він написав у Twitter.

«Сердечно вітаю Аннегрет Крамп-Карренбауер з обранням на посаду голови Християнсько-демократичного союзу!», - написав Порошенко.

«Розраховую на особисту підтримку пані Аннегрет Крамп-Карренбауер України у впровадженні євроорієнтованих реформ та відсічі російської агресії і відновленні територіальної цілісності нашої держави задля зміцнення миру та безпеки на європейському континенті», - зазначив глава держави.

Як повідомлялося, Ангела Меркель пішла з посту голови своєї партії.

У політичних колах Німеччини прогнозували, що новим головою партії з великою ймовірністю може стати Аннегрет Крамп-Карренбауер, протеже Меркель. Саме вона може зайняти і пост канцлера Німеччини. Вважається, що вона буде продовжувати політику Меркель.

У п’ятницю, 7 грудня, делегати з'їзду Християнсько-демократичного союзу (ХДС) у другому турі обрали новим лідером генерального секретаря партії Аннегрет Крамп-Карренбауер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: