Порошенко призначив голову СБУ на Донеччині та Луганщині

Порошенко призначив голову СБУ на Донеччині та Луганщині
Порошенко призначив голову СБУ на Донеччині та Луганщині

Раніше Карпенко обіймав посаду першого заступника в управлінні.

Президент України Петро Порошенко призначив Олександра Карпенка начальником Головного управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях. Відповідний указ № 347/2018 від 26 жовтня опубліковано на сайті глави держави.

«Призначити Карпенка Олександра Івановича начальником Головного управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях», - йдеться в указі.

Раніше Карпенко обіймав посаду першого заступника в управлінні. Навесні 2015 року полковник Олександр Карпенко був призначений на посаду заступника начальника Донецького УСБУ, перед тим він обіймав посаду виконувача обов'язків начальника Волинського УСБУ.

Нагадаємо, з 3 серпня 2017 року посаду начальника ГУ СБУ в Донецькій і Луганській областях обіймав Олександр Куць, який у червні 2018 року очолив Донецьку обласну військово-цивільну адміністрацію.

Раніше Порошенко призначив Олега Зозулю начальником управління Служби безпеки України у Вінницькій області. До нього Службу безпеки у Вінницькій області очолював Володимир Пахнюк, але його перевели на аналогічну посаду до Закарпатської області замість Олега Воєводіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: