Порошенко провів зустріч із президентом Фінляндії

Порошенко провів зустріч із президентом Фінляндії

Президент України подякував фінському колезі за його особисту активну позицію у питанні звільнення українських політв’язнів в Росії

Президент України Петро Порошенко у середу, 7 листопада, зустрівся з президентом Фінляндської Республіки Саулі Нііністьо.

Про це повідомляє прес-служба глави української держави.

«Президент Порошенко наголосив на готовності України продовжувати зміцнення двостороннього співробітництва, зокрема у торгівлі. У цьому контексті відзначено важливість майбутнього візиту Президента Фінляндської Республіки до України», - говориться у повідомленні.

У свою чергу президент Нііністьо, як зазначили у прес-службі, запевнив, що Фінляндія й надалі підтримуватиме Україну у боротьбі за відновлення суверенітету і територіальної цілісності, в тому числі шляхом підтримки реформ.

Повідомляється, що Порошенко подякував за відчутну допомогу Фінляндії у подоланні гуманітарних наслідків російської агресії на Донбасі.

«Сторони обговорили подальші кроки задля звільнення українських політичних в’язнів в Росії. Президент України подякував фінському колезі за його особисту активну позицію у цьому питанні», - заявили в прес-службі.

Раніше повідомлялося, що президент Європейської ради Дональд Туск 8 листопада зустрінеться з президентом України Петром Порошенком у Гельсінкі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: