Порошенко вручив нагороди військовим 72 бригади

Порошенко вручив нагороди військовим 72 бригади

Порошенко вручив медалі та ордени

Глава держави вручив військовим нагороди за особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності

Президент Петро Порошенко вручив високі державні нагороди військовослужбовцям 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, які повернулися у пункт постійної дислокації з району проведення операції Об’єднаних сил на сході держави. Про це йдеться на сайті Міноборони.

Глава держави вручив військовим нагороди за особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддані дії та зразкове виконання військового обов’язку.

Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджено полковників Руслана Татуся, Сергія Сірченка та лейтенанта Дмитра Гнатюка.

Президент також вручив медалі «За військову службу Україні» лейтенантам Олені Бєльській, Олександру Шараєвському, старшому солдату Олександру Гордієнку, молодшому лейтенанту Андрію Норову, капітанам Костянтину Руденку, Олександру Щєпці.

Медалі «Захиснику Вітчизни» з рук Глави держави отримали старший солдат Олександр Заводнюк, сержант Василь Коваль, солдати Володимир Курашов та Едуард Соболевський, старшина Олександр Нестеренко, старші сержанти Володимир Русецький та Віталій Туканов, молодший сержант Олександр Сотник.

Раніше сьогодні президент України Петро Порошенко привітав у Білій Церкві військовослужбовців 72 окремої механізованої бригади ЗСУ, які повернулись з району бойових дій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: