Порошенко вважає себе найщасливішим чоловіком у світі

Порошенко вважає себе найщасливішим чоловіком у світі
Петро і Марина Порошенки разом вже 35 років

Перша леді народилась у Києві та працювала лікарем-кардіологом

Президент України Петро Порошенко у словах вітання першої леді - Марини Порошенко - з днем народження назвав себе найщасливішим чоловіком на землі. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Поряд з тобою, кохана, відчуваю себе найщасливішим чоловіком на землі. Безмежно вдячний Господу за те, що зустрів таку надзвичайну жінку – світлу, чуйну, мудру та чарівну! З Днем народження, моя єдина!» - написав Порошенко.

Він також оприлюднив фото зі своєю родиною, на якій обіймається з дружиною.

Торік Петро Порошенко також розмістив своє вітання розмістив у соцмережах. «Завжди буду захоплюватись твоєю красою і твоїм великим серцем, у якому стільки любові. З днем народження, кохана!», — написав Порошенко.

Марина Порошенко - народилася 1 лютого 1962 року в Києві. Батько якийсь час був заступником міністра охорони здоров'я УРСР. Закінчила Київський медичний інститут. Кандидат медичних наук, автор першої в незалежній Україні дисертації.

Після закінчення інституту працювала лікарем у кардіологічному відділенні Жовтневої клінічної лікарні в Києві.

У 2007 році закінчила з відзнакою Національну академію керівних кадрів культури і мистецтв за спеціальністю «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво» і здобула кваліфікацію «мистецтвознавець-експерт».

Голова Ради Благодійного фонду Петра Порошенка.

19 січня 2018 призначена Головою Українського культурного фонду

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: