Посол Швейцарії влаштував потрійну ДТП у Львівській області, - ЗМІ

Посол Швейцарії влаштував потрійну ДТП у Львівській області, - ЗМІ

Громадянин Швейцарії, перебуваючи за кермом Volvo СХ60, виїхав на зустрічну смугу

У Львівській області ввечері 27 червня на трасі Київ – Чоп сталась потрійна ДТП, внаслідок якої постраждали шестеро осіб. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Інцидент стався о 19:20.

Зазначається, що громадянин Швейцарії, перебуваючи за кермом Volvo СХ60, виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з автомобілями Volkswagen Т4 та Chery Amulet.

Внаслідок ДТП отримали травми троє водіїв та троє пасажирів транспортних засобів. 48-річна жінка-пасажир автомобіля Volvo, яка мешкає в Києві, госпіталізована в хірургічне відділення лікарні швидкої допомоги Львова; водій автомобіля Volkswagen Т4, госпіталізований в Буську районну лікарню. Водія і двох пасажирок автомобіля Chery - 48-річну львів’янку та її 11-річну доньку після огляду та надання медичної допомоги відпущено додому. Громадянин Швейцарії – водій автомобіля Volvo після огляду та надання медичної допомоги в міському травмпункті Львова, був відпущений додому.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор громадської організації Варта 1, яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, за кермом Volvo перебував посол Швейцарії в Україні.

Нагадаємо, у Дніпропетровській обл. внаслідок зіткнення двох вантажівок загинула одна особа, ще одну шпиталізували.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: