Правоохоронці посилили патрулювання центру Києва і метрополітену

Правоохоронці посилили патрулювання центру Києва і метрополітену
Місце вибиху автівки на Бесарабці в Києві
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Сьогодні в центрі Києва вибухнув автомобіль

Поліція із залученням Національної гвардії України посилює патрулювання центру Києва і столичного метрополітену. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

«Поліція Києва посилює патрулювання центру міста і метрополітену. Залучена Нацгвардія», - сказано в повідомленні МВС в Твіттері.

Як інформує прес-служба поліції Києва, кокрема правоохоронці посилять заходи безпеки у центральній частині міста, а також на станціях і у вагонах метрополітену, на залізничних вокзалах та в місцях масового перебування громадян.

За вказівкою начальника поліціі Києва Андрія Крищенка до посилених патрулювань залучатимуть працівників територіальних управлінь, управління поліції у метрополітені, співробітників полків поліції особливого призначення, патрульноі поліціі, кінологів та військовослужбовців Національної гвардії України.

Нагадаємо, сьогодні біля вулиць Басейна і Велика Васильківська стався вибух автомобіля, авто повністю знищене.

Поліція повідомила, що внаслідок вибуху авто в центрі Києва загинув чоловік, постраждала жінка. ЗМІ повідомили, що загинув Тимур Махаурі, член чеченського добровольчого батальйону імені Джохара Дудаєва, який воював у зоні АТО.

За попередніми ознаками, в автомобілі спрацював вибуховий пристрій.

Нагадаємо також, що сьогодні на вулиці Дегтярівській невідомі на автомобілі «Опель» обстріляли «Ягуар», в результаті чого поранення отримали двоє чоловіків.

Дивіться фоторепортаж з місця вибуху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: