Представник «ДНР» звинуватив Захарченка у вбивстві Жиліна

Представник «ДНР» звинуватив Захарченка у вбивстві Жиліна

Жилін знав про неприємні для Захарченка факти його біографії і тому був для нього незручним, пояснює Шабаєв

Так званий офіційний представник організації «Донецька республіка» в Росії» Євген Шабаєв заявив, що вбивство ватажка «Оплоту» Євгена Жиліна, яке начебто сталося у понеділок, 19 вересня, в Підмосков'ї, могло бути вигідним нинішньому ватажкові бойовиків «ДНР» Олександру Захарченку.
За словами Шабаєва, Жилін знав про неприємні для Захарченка факти його біографії і тому був для нього незручним, а також незручним для своїх кураторів. Його вбивство Шабаєв ставить в один ряд з ліквідацією інших активних діячів «русской вєсни» – Мозгового, Дрьомова, Іщенка і Бєднова.
«Убито Женю Жиліна. Заарештовано мера Зугреса Абрамова, неясна доля гуманітарного батальйону «Ангел», що перебуває під арештом у «МДБ ДНР». Для мене очевидна версія вигоди Захара в усіх цих випадках. Женя знав, як і хто привів в «Оплот» «полковника», як його виводили в «рятівники», – написав Шабаєв у соцмережі.
«Тобто Захару ні Жилін, ні Смирнов з хлопцями явно для життя не потрібні. Ще вони не потрібні кураторам», – додав він.
Раніше Шабаєв уже неодноразово критикував Захарченка та кураторів «ДНР» і «ЛНР» за «зраду ідеалів «русской вєсни». Особливо гостро його критика звучала після знищення людьми Захарченка бойовиків з конкуруючого загону «Троя» в січні 2016 року.

Нагадаємо, 19 вересня жертвою стрілянини у ресторані в елітному селищі Горки-2 в Підмосков'ї, як повідомили російські ЗМІ, виявився ватажок терористичної організації «Оплот» Євген Жилін. Невідомий зробив кілька пострілів з пістолета у двох відвідувачів, після чого втік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: