Прес-секретаря Білого дому попросили покинути ресторан через Трампа

Прес-секретаря Білого дому попросили покинути ресторан через Трампа
Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс
Фото: З відкритих джерел

Сару Сандерс відмовилися обслуговувати в ресторані Red Hen в Лексінгтоні, штат Вірджинія

Прес-секретаря Білого дому Сарі Сандерс відмовились обслуговувати в ресторані, що призвело до звинувачень у «фанатизмі» проти членів адміністрації Дональда Трампа.

Про це повідомляє telegraph.co.uk. 

Про це Сандерс написала в Twitter: «Мені сказав власник «Red Hen» в Лексінгтоні, штат Вірджинія, щоб я вийшла, тому що я працюю на президента, і я ввічливо пішла. Її дії (власника) говорять про неї більше, ніж про мене. Я завжди докладаю всіх зусиль, щоб ставитися до людей, в тому числі тих, з якими я не згоджуся, з повагою і буду продовжувати це робити».

Видання The Hill наводить коментар офіціанта ресторану, який намагався обслужити Сандерс. На своїй сторінці в Facebook він написав, що в цілому йому вдалося обслужити столик Сандерс близько двох хвилин, а потім власниця закладу вигнала її та інших сімох членів сім'ї, які прийшли разом з нею.

Батько Сандерс Майк Хаккабі, колишній кандидат в президенти від республіканців, сказав: «Фанатизм». В меню в ресторані «Red Hen» в Лексінгтоні, штат Вірджинія, ви можете попросити «Таріль ненависті», або закуски – «маленькі тарілки для маленьких розумів».

На початку тижня міністр внутрішньої безпеки Трампа, Кірстіан Нільсен, перервала вечерю в мексиканському ресторані після того, як протестуючі кричали «Ганьба!» поки вона не пішла.

Обслуговування Сандерс в ресторані створило соціальну колотнечу з людьми з обох сторін.

На Yelp, рецензент ресторану написав: «Не їжте тут, якщо ви республіканець, в шапці MAGA або патріот». 

Але інші рецензенти підтримали дії власника ресторану.

Один з дописувачів сказав: «Потрібно порекомендувати 12/10». Бонус: цим місцем керує менеджмент, який є впевнений у своїх переконаннях та хто є справжніми американцями». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: