Президент підписав закон про дипломатичну службу

Президент підписав закон про дипломатичну службу
Петро Порошенко 

Порошенко зазначив, що завжди боровся з бюрократією в дипломатичній службі і на посаді міністра закордонних справ, і на посаді президента

Президент Петро Порошенко під час урочистого заходу в Міністрестві закордонних справ підписав Закон «Про дипломатичну службу».

«Ефективна дипломатична служба – це те, чого сьогодні потребує наша держава», - наголосив Петро Порошенко.

Президент підкреслив, що новий закон «робить дипломатичну службу передовою, ефективною і, головне, озброєною, захищеною і європейською».

«Тому, що базується на всіх принципах, які були закладені в Угоді про асоціацію. Базується на найкращому передовому досвіді європейських країн, який ми імплементувати в цей Закон», - зазначив Порошенко

«Ми цінуємо українського дипломата-професіонала, а не дипломата-бюрократа», - також зауважив Петро Порошенко та додав, що завжди боровся з бюрократією в дипломатичній службі і на посаді міністра закордонних справ, і на посаді президента.

«Впевнений, що закон заохочує не лише патріотизм, на лише професіоналізм, а заохочує креативність, заохочує витримку, заохочує націленість на перемогу», - наголосив він.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: