Президент Узбекистану пригрозив міліціонерам звільненням, якщо ті не схуднуть

Президент Узбекистану пригрозив міліціонерам звільненням, якщо ті не схуднуть
Шавкат Мірзієєв розкритикував співробітників МВС і Міноборони за зайву вагу

Міліціонерам Узбекистану доведеться сісти на дієту

Президент Узбекистану Шавкат Мірзієєв розкритикував співробітників Міністерства внутрішніх справ і Міністерства оборони республіки за зайву вагу і дав їм «від трьох до шести місяців» часу для схуднення. Про це він заявив на зустрічі з активістами Наманганської області, повідомляє «Радіо Свобода». 

«Нам не потрібен офіцер, співробітник органів внутрішніх справ із надмірною вагою. Як у такому стані він зможе ловити злочинців? Хай займається спортом. Це потрібно не для мене, а для їх здоров'я. Ми дамо їм час: три або шість місяців - нехай за цей час приведуть себе в порядок і скинуть зайву вагу», - сказав Мірзієєв. 

Про проблему надмірної ваги президент Узбекистану говорив і раніше - під час відеоселекторної наради 9 листопада 2018 року, присвяченого аналізу результатів реформ у медичному обслуговуванні. Мірзієєв, заявив, що «внаслідок малорухливого способу життя і неправильне харчування половина населення Узбекистану має зайву вагу, у 46% - підвищений вміст холестерину в крові, у 31% - високий кров'яний тиск». 

Після цього виступу з'явилися повідомлення про те, що ряд державних установ Узбекистану вимагають від своїх співробітників терміново схуднути, а в деяких держорганізаціях співробітникам роздавали внутрішні інструкції з приводу приведення ваги в норму.

Раніше повідомлялося, що британські вчені відкрили незвичайний метод схуднення.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: